lauantai 13. joulukuuta 2014

Unettomuuden ja laiskuuden yhteinen sekamelska



Tiedättekö sen tunteen, kun päätät, että hei nyt, nyyyyyt teen asiat kunnolla! Skarppaat itseäsi, hypit ilman ja hoet mantraa ”teen tämän kunnolla, teen tämän kunnolla!”
Mistä sitten löydätkään itsesi? Makaat mahasi vieressä sohvalla, kun päätit käyttää kaiken energiasi läskipiirakan (siis kinderpiirakan) tekoon ja syömiseen.

Vatipää.

Sorrun taas siihen ”no huomenna teen” – fiilistelyyn, ja kappas, kuitenkin viikko ennen conia taas itketään, kun perskele homma kusi, ei tehtykään mitään. Ja kaappicossit astuu aina tässä vaiheessa kehiin.

Lahopää.

Tässä todistajien läsnä ollessa lupaan, että tämän tai ensi viikon aikana loikkaan bussiin ja matkustan suuren kaupunkiin, Turkuun möllöttämään tarjontaa. Ostan ne piilarit jotka tarvitsen. Ostan kankaita ja muuta. Käyn subwaylla syömässä, ostan ehkä jostain kahviosta kaakaota. Pääasia, että nostan persaukseni ja etenen tässä hommassa. Sillä tästä ei tule muuten mitään. Olen valinnut niin naurettavan helpon cossin, että pakko onnistua, ei ole muuta vaihtoehtoa.

Cossaan siis Tokyo Ghoulista Kanekin viimeisessä jaksossa nähtyä ghouli muotoa.
Ei ole paha cossi, eihän? Minäkin jopa pystyn siihen, kun oikein yritän. Tai ei tarvittaisi edes yritystä, jos vain saisin lahopersaukseni liikkeelle.

         

gurr!
Ainoa cossin huono puoli on nuo silmät. Tarvitsisin koko silmän peittävän piilarin. Ja juu moro, mainitaanko vielä, että edes normaalia piilaria en ole koskaan silmään tunkenut… Joten tulen oikaisemaan, ostan ihan punaisen piilarin, koska minua ei huvita lähteä leikkimään, varsinkin kun tiedän 85% varmuudella, että sellaista silmääni en saa. Ja kun sclera linssit ei ole mitään halpoja, joten ei, eieieieieiei. Olen paljon iloisempi normaaleilla linsseillä, harjoittelen ensin niillä, sitten ehkä miljoonan vuoden päästä ostan nuo silmäntappo linssit, joissa käyttöaika on vain neljä tuntia.
Jos joku minut nyt piilarin vääryydestä vetää hirteen, niin anti tulla vaan, puren varmasti ;) Hihihi.

Kuukkeliskuu, eli tämä tyttö oikaisee!


Silmästä kuvaa paremmin.... Että juu ei, tälläistä ette tule näkemään :D








Onko sekavaa tekstiä? Hyvä, sillä tämä on kirjoitettu melkein 24 tunnin valvomisen jälkeen... :D
Tässä heti kun saan aikaiseksi, laittelen uutta postausta pikku projektistani, jota toteutan yukconissa sekä frostissa ;) 
Ja lupaan, se teksti tulee olemaan rauhallisempi eikä näin levoton kuin tämä. 
ps: Katsokaa minun turriviittaa! On muuten lämmin!
pps. Viitta ylettyy oikeasti reipaasti yli nilkan, tässä kuvassa vain nostin turjaketta,


Tsemppiä pukujen tekoon, me pystymme tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti